Nordic Live Production harjoitteluhaku on avoinna!

Nordic Live Production etsii harjoittelijoita ensi kesäksi!
Oletko rohkea ja positiivinen supertyyppi, joka rakastaa musiikkia, elämyksellisyyttä ja tapahtumia? Sinulla on nyt mahdollisuus suorittaa elämäsi upein työharjoittelu tänä kesän parhaassa festarituotannossa osana meidän tiimiä! ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Haemme jälleen useita harjoittelijoita kesälle 2022 monipuolisiin festivaalituotannon tehtäviin, tarkemmat kuvaukset löydät alempaa tekstistä.
🔸 Tapahtumatuotanto
🔸 B2B-tuotanto
🔸 Markkinointi ja viestintä
🔸 Visuaalinen ja graafinen tuotanto

Tarkemmat työtehtävät katsotaan yhdessä valitun harjoittelijan kanssa vastaamaan harjoittelijan vahvuuksia ja tavoitteita. Harjoittelun on määrä alkaa maaliskuussa ja se jatkuisi elokuun loppuun asti, sisältäen harjoittelun työtunnit hajautetusti. Työtunnit sovittavissa työharjoittelun mukaisesti.

Työharjoittelumme ovat lähtökohtaisesti palkattomia. Tarjoamme upeita työsuhde-etuja sekä tapahtuma-aikoina tarjoamme täyden ylläpidon: matkat, majoituksen sekä ruokailut.

Odotamme harjoittelijoilta täysi-ikäisyyttä, rohkeutta ja innokkuutta sekä tiimihenkeä. Tapahtumien parissa työskentely voi olla hektistä ja etenkin kenttätyö on välillä fyysistä. Emme oleta sinun osaavan kaikkea – olethan täällä harjoittelemassa ja oppimassa uutta! Kaikki aikaisemmat opinnot ja työt katsotaan eduksi.

Laita hakemuksesi ja tietoa itsestäsi sähköpostitse jenna@nordiclive.fi 28.2.2022 mennessä. Vastaamme kaikille hakijoille hakuajan umpeuduttua. Merkitsethän hakemukseesi selkeästi mistä harjoittelupaikasta olet kiinnostunut.

TAPAHTUMATUOTANNON HARJOITTELIJA
Tapahtumatuotannon harjoittelija pääsee tutustumaan festivaalituotannon varsinaiseen ytimeen: hän työskentelee yhdessä festivaalin tuotannon kanssa osallistuen monipuolisesti festivaalialueen ja tapahtuman ydinpalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Harjoittelijan tehtäviin voi kuulua esimerkiksi: ⁣
🔸 Suunnittelutyötä
🔸 Tarvehankintaa
🔸 Viestintää
🔸 Logistiikan ja varaston hallintaa⁣
🔸 Ympäristö- ja lupa-asioita⁣
🔸 Organisointia ja aikataulutusta
… ja paljon muuta!

B2B TUOTANNON HARJOITTELIJA
B2B tuotannon harjoittelijana pääset osallistumaan festivaalien myynnin maailmaan! Mikäli tapahtumien kaupallinen puoli kiinnostaa ja olet asiakaspalveluhenkinen opiskelija, voit olla juuri se mitä me etsimme! Heittäydy rohkeasti myynnin maailmaan ja hae meille harjoittelijaksi!

B2B tuotannon monipuoliset työtehtävät pitävät sisällään esimerkiksi:
🔸 Kumppanituotantojen koordinointia
🔸 Asiakasyritysten kontaktointia
🔸 Aktiivista myyntityötä
… sekä paljon muuta!

MARKKINOINTI HARJOITTELIJA
Markkinoinnin ja viestinnän harjoittelija osallistuu monipuolisesti tapahtuman tuotantoon sekä festivaalin markkinoinnin ja viestinnän tehtäviin työskennellen festivaalin johdon tukena yhdessä markkinointi tiimin kanssa.

Monipuoliset tehtävät voivat pitää sisällään esimerkiksi:
🔸 Asiakasviestintää
🔸 Sisäistä viestintää
🔸 Markkinointi kokonaisuuksien suunnittelua ja toteutusta
🔸 Nettisivujen ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa
… ja paljon muuta!

Viestinnän ja hallinnon harjoittelijalta toivotaan kiitettävää suomen- ja ruotsinkielen taitoa, organisointikykyä sekä hyvää tietoteknistä osaamista. Kaikki erilaiset digitaaliset taidot katsotaan eduksi.

VISUAALISEN TUOTANNON HARJOITTELIJA
Visuaalisen tuotannon harjoittelija toimii osana markkinointi tiimiä toteuttaen erilaisia visuaalisia ja graafisia tuotantoja monipuolisessa festivaali ympäristössä.

Erilaisiin visuaalisiin työtehtäviin voi kuuluu mm.
🔸 Monipuolisia kuva ja video toteutuksia
🔸 Nettisivujen sisällöntuotantoa ja ylläpitoa
🔸 TikTok videoiden tuotantoa,
🔸 sekä muiden sosiaalisten medioiden sisällöntuotantoa
… sekä paljon muuta!

Harjoittelijalta toivotaan kiitettävää suomen- ja ruotsinkielen taitoa, organisointikykyä sekä hyvää tietoteknistä osaamista. Kaikki erilaiset digitaaliset taidot katsotaan eduksi.

Lue myös nämä

Aikataulut on julkaistu!

Raasepori Festivaalia vietetään tänä kesänä 16.-17.8.2024 Stallörsparkenissa Tammisaaressa. Festivaalin ohjelma ja aikataulu on nyt julkaistu. Lavalla nähdään seuraavat huippuartistit: Tomas Ledin (SE), Benjamin Ingrosso (SE),

Raasepori Festival julkaisee kahdeksan uutta artistia

Raasepori Festivalia juhlitaan 16.-17.8. Stallörinpuistossa Tammisaaressa. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelmisto täydentyy nyt kahdeksalla artistilla – mukana ovat muun muassa ruotsalaistähdet Albin Lee Meldau ja Danny Saucedo.