Raasepori Festival julkaisee kaksi uutta artistia – supersuosittu Benjamin Ingrosso kiinnitetty festivaalin lauantain pääesiintyjäksi

Raasepori Festival järjestetään jälleen ensi vuonna 16.-17.8.2024 Stallörinpuistossa Tammisaaressa. Festivaali on aikaisemmin julkaissut perjantain pääesiintyjäksi Tomas Ledinin ja nyt ohjelma täydentyy kahdella tähtiartistilla. Tapahtumaan saapuvat ruotsalaiset Melissa Horn sekä lauantain 17.8.2024 pääesiintyjäksi kiinnitetty Benjamin Ingrosso. Lisää artisteja julkaistaan myöhemmin.

Benjamin Ingrosso ensimmäistä kertaa Tammisaareen

Kesän 2022 Lollapalooza -festivaali Tukholmassa oli lähtölaukaus Ingrosson uran nousulle kun hän yhdessä mahtavan bändinsä kanssa valloitti yleisön. Kesällä 2023 artisti keikkaili isoilla lavoilla ympäri Ruotsia ja teki menestyksiä menestysten perään. Ensi kesänä Ingrosso lähtee “Better Days” -kiertueelleen, joka päättyy Stallörinpuistoon ja Raasepori Festivaliin Suomessa.

Benjamin Ingrosso on voittanut Ruotsin Melodifestivalen -euroviisukarsintakilpailun, tehnyt top-listoille päätyneitä albumeita, voittanut Kristallen -gaalan TV-palkinnon, Ruotsin Grammis -gaalan vuoden artisti 2022 -palkinnon, sekä saanut lukuisia ehdokkuuksia P3 Guld- ja Grammis -gaaloissa. Vaikuttavalla ansioluettelollaan Benjamin Ingrosso on vain muutamien vuosien aikana kasvanut yhdeksi Ruotsin tykätyimmäksi artistiksi ja persoonaksi.

“Benjamin Ingrosso on ollut kävijäkyselyissämme yksi toivotuimmista artisteista viimeisten vuosien aikana, olemmekin todella iloisia voidessamme julkaista hänet Raasepori Festivalin kesän 2024 lauantain pääesiintyjäksi. Viime kesän 2023 Gyllene Tiderin Suomen-konserttien kävijöille tekemässämme kyselyssä Benjamin Ingrosso nousi ylivoimaisesti toivotuimmaksi artistiksi. Odotammekin Raasepori Festivalin lippujen tulevan nopeasti loppuunmyydyksi julkaisun myötä” -Tommi Mäki, promoottori, Raasepori Festival

Melissa Horn

Melissa Horn kuuluu myös Ruotsin kärkinimiin. Hän on kuvailevilla teksteillään epäonnistuneesta rakkaudesta koskettanut suurta yleisöä musiikillaan jo yli vuosikymmenen ajan. Vuonna 2008 julkaistu debyyttialbumi “Långa nätter” ja hänen seuraavat viisi albumia ovat kaikki myyneet kultaa tai platinaa, kiivenneet top-listojen kärkiin sekä Ruotsissa että Norjassa ja palkittu useilla Grammis-ehdokkuuksilla. Vuonna 2019 artisti julkaisi viimeisimmän albuminsa “Konstgjord andning”, jota seurasi suuri konserttisalikiertue, joka sisälsi yli 50 pysähdystä ympäri Ruotsia ja Norjaa.

Lue myös nämä

Raasepori Festival julkaisee kahdeksan uutta artistia

Raasepori Festivalia juhlitaan 16.-17.8. Stallörinpuistossa Tammisaaressa. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelmisto täydentyy nyt kahdeksalla artistilla – mukana ovat muun muassa ruotsalaistähdet Albin Lee Meldau ja Danny Saucedo.