Raasepori Festival keräsi Stallörinpuistoon noin 10 000 kävijää

Kaksipäiväinen Raasepori Festival järjestettiin 16.-17.8.2024 Tammisaaren Stallörinpuistossa. Festivaali keräsi alueelle viikonlopun aikana noin 10 000 juhlijaa. Tapahtuma järjestetään Stallörinpuistossa seuraavan kerran 15.-16.8.2025.

Raasepori Festivalin pääesiintyjinä nähtiin ruotsalainen legenda Tomas Ledin ja suosittu ruotsalainen popartisti Benjamin Ingrosso. Lisäksi lavalla nähtiin Patrik Isaksson feat. Frida Andersson, Mia Hafrén, ruotsalainen Albin Lee Meldau, ruotsalainen Danny Saucedo, Sås & Kopp, Michael Monroe, ruotsalainen Melissa Horn, Superban feat. Alan Parry, Mikko Sipola & Ben Granfelt sekä Crimson Peak.

Lavalla nähtiin myös näyttelijä Robert Ingman, joka toimi tapahtuman juontajana ja viihdytti yleisöä. Myös trubaduuri Tove Ljungqvist viihdytti festarikansaa viikonlopun aikana.

Raasepori Festival on ollut odotettu tapahtuma, ja sen huomasi yleisön tunnelmasta. 

Perjantain teknisistä ja tuotannollisista haasteista huolimatta tapahtuma oli menestys ja lauantai sujuikin ongelmitta. Sää suosi Tammisaarta ja etenkin lauantaina saimme nauttia aurinkoisesta festivaalipäivästä.

Raasepori Festival kruunasi Nordic Live Productionsin festivaalikesän – tapahtuma saa jatkoa ensi vuonna

Festivaali järjestetään Raaseporissa myös ensi vuonna 15.-16.8.2025. Tapahtumatuotantoyhtiö Nordic Live Productions on järjestänyt useita musiikkitapahtumia ympäri Suomen tänäkin kesänä. Raasepori Festival yhdessä Kainuun Musiikkijuhlien ja Benjamin Ingrosson ja Tomas Ledinin Pietarsaaren stadionkonserttien kanssa olivat tämän kesän viimeiset tapahtumat.

“Lauantai oli upea lopetus hienolle viikonlopulle luonnonkauniissa Stallörinpuistossa. Viikonlopun aikana meillä oli monipuolinen artistikattaus ja Pohjoismaiden suosituimman artistin Benjamin Ingrosson näkeminen Raasepori Festivalin päätteeksi oli maaginen kokemus. Meitä ilahdutti myös kuulla, että kaikki artistit olivat todella tyytyväisiä ja nauttivat esityksistään Tammisaaressa”, kommentoi tapahtuman tuottaja Niklas Rosström.

“Kokonaisuudessaan hieno ja onnistunut kesä tuli Raaseporissa päätökseen. Kiitos kaikille kymmenille tuhansille kävijöille festivaalikesästä 2024”, kommentoi promoottori Tommi Mäki

Lue myös nämä

ALUEKARTTA SEKÄ VIP MENU ON JULKAISTU!

Raasepori Festivaali on muutakin, kuin hyvää musiikkia.  Raasepori festivaali on tänä viikonloppuna! Tarjoamme festivaali kävijöille mahdollisuuden kokea useita erilaisia ruokia alueella. VIP-asiakkaillemme tarjottava menu sisältää

Aikataulut on julkaistu!

Raasepori Festivaalia vietetään tänä kesänä 16.-17.8.2024 Stallörsparkenissa Tammisaaressa. Festivaalin ohjelma ja aikataulu on nyt julkaistu. Lavalla nähdään seuraavat huippuartistit: Tomas Ledin (SE), Benjamin Ingrosso (SE),