Raasepori Festivalin lipuista jo 30 % myyty ensimmäisen tunnin aikana!

Raasepori Festival järjestetään jälleen ensi vuoden elokuun lopussa 16.-17.8.2024 Stallörinpuistossa Tammisaaressa. Perjantain pääesiintyjäksi on kiinnitetty ruotsalaislegenda Tomas Ledin, jonka vetovoima näkyy lipunmyynnissä. Ensi kesän tapahtuman lipunmyynti alkoi tänään 5.12. klo 11.00 ja jo ensimmäisten tuntien aikana myytiin yli 30 % lipuista. Lisää huippuartisteja tapahtumaan julkaistaan myöhemmin.

Huikea vastaanotto tapahtumalle – lipunmyynti kiihtyy

Kaksikielisenä järjestettävä tapahtuma oli viime vuonna kävijämenestys ja silloin osa perjantain lipputyypeistä olikin loppuunmyytyjä. Vastaanotto ensi vuoden tapahtumaan on myös huikea, nimittäin jo 30 % tapahtuman lipuista on myyty ensimmäisen tunnin aikana lipunmyynnin käynnistämisen jälkeen. Myyntiin tuli myös hyvin rajattu erä edullisempia Early Bird -lippuja, joita riittää vain nopeimmille! Lipunmyynti jatkaa kiihtymistään ja Tammisaari odottaa jo kovasti Tomas Ledinin kesähittejä. Tapahtuman ohjelma tulee täydentymään myöhemmin.

Pääesiintyjänä perjantaina 16.8. ruotsalaislegenda Tomas Ledin

Raasepori Festival tuo naapurimaan kovimpia tähtiartisteja Tammisaareen ensi kesänä. Yhtenä pääesiintyjänä nähdään ruotsalaislegenda Tomas Ledin, jonka kesäkiertue huipentuu ensi vuonna Suomen Raaseporiin ja Pietarsaareen. Molemmat Suomen konsertit järjestää suomalainen tapahtumatuotantoyhtiö Nordic Live Productions Oy. Tomas Ledin on myös aikaisemmin ihastuttanut Tammisaaren Stallörinpuistossa En Nådens Sommarkväll – kaikki klassikkohitit -kesäkiertueellaan vuonna 2022, jolloin tapahtuma oli loppuunmyyty.

Liput:

Kahden päivän normaali Early Bird pääsylippu: 139,90 € (normaalihinta 169,90€)

Kahden päivän Early Bird VIP -pääsylippu: 219,90 € (normaalihinta 259,90€)

Perjantai normaali lippu: 99.90€

Lauantai normaali lippu 99,90€

Perjantai VIP lippu (sis ruoka) : 159,90€

Lauantai VIP lippu (sis ruoka) : 159,90€

Lue myös nämä

Raasepori Festival julkaisee kahdeksan uutta artistia

Raasepori Festivalia juhlitaan 16.-17.8. Stallörinpuistossa Tammisaaressa. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelmisto täydentyy nyt kahdeksalla artistilla – mukana ovat muun muassa ruotsalaistähdet Albin Lee Meldau ja Danny Saucedo.