Uusia artisteja lisätty: pääesiintyjäksi ruotsalainen The Sounds – mukana myös Suomen euroviisuedustaja The Rasmus!

Uudistuneen Raasepori Festivalin pääesiintyjäksi kiinnitetty ruotsalainen The Sounds – mukana myös Suomen euroviisuedustaja The Rasmus!

1.-2.7.2022 järjestettävässä korkeatasoisessa kaksipäiväisessä festivaalissa mukana 12 kotimaista ja ulkomaista yhtyettä.

Täysi-ikäisille suunnattu K18-festivaali järjestetään Karjaalla, Bulevardin puistossa kaupungin keskustan läheisyydessä 1.-2.7.2022 kaksipäiväisenä. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2019 alkaen.

Aikaisemmin ohjelmistoon julkaistujen  Haloo Helsinki!, Molly Sandén, Smith & ThellApocalyptica, Arttu Wiskari, Ressu Redford, Maija Vilkkumaa sekä Erin lisäksi ohjelma täydentyy nyt neljällä yhtyeellä. Lisäyksinä ruotsalaiset The Sounds ja  Icona Pop sekä kotimaiset The Rasmus ja Ida Paul & Kalle Lindroth.

Ida Paul & Kalle Lindroth on noussut koko kansan suosioon vuodesta 2016, kun yhtyeen esikoissingle Hakuammuntaa julkaistiin. Sen jälkeen yhtye on saanut neljä Emma-ehdokkuutta sekä julkaissut kaksi albumia, joista vuonna 2020 julkaistu kakkosalbumi Vuonna nolla kipusi albumilistan ykköseksi. Tämä kaksikko saa takuulla jokaisen festariyleisössä herkistymään, kun duon iki-ihanat rakkauslaulut, kuten Parvekkeella, Planeetat ja Tennessee lähtevät soimaan!

Icona Pop on perustettu vuonna 2009 ja yhtye tunnetaan erityisesti yli puoli miljardia toistoa Spotifyssä saaneesta jättihitistään I Love It. Muita duon hittejä ovat muun muassa All Night, Emergency sekä We Got the World.

Tänä vuonna Suomea Euroviisuissa Jezebel -biisillään edustava rock-yhtye The Rasmus on tehnyt pitkän sekä vaikuttavan uran niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Yhtye on julkaissut lukuisia albumeita ja The Rasmus muistetaankin legendaarisista hiteistään vuosien varrelta, kuten In the Shadows, Livin’ in a World Without You sekä No Fear.

Vuonna 1999 perustettu ruotsalainen indie rock -yhtye The Sounds on tehnyt maailmankiertueita niin itsenäisesti kuin tunnettuja muidenkin yhtyeiden kanssa, sekä julkaissut pitkän uransa aikana lukuisia menestyksekkäitä albumeita. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat Living in America, Painted By Numbers sekä Tony the Beat.

Lue myös nämä

Etsimme yhdistyksiä mukaan tapahtuman toteutukseen!

Kaipaako seuranne rahaa kisamatkoja, virkistyspäiviä ja muuta mukavaa varten? Etsimme nyt seuroja mukaan toimintaamme festariviikolle. Työtehtäviä on runsaasti erilaisten tehtävien parissa kuten aluerakennus- ja purku, siivous,

Supertähdet Carola Häggkvist ja SVEA Raasepori Festivaliin

Raasepori Festival järjestetään tulevana kesänä Tammisaaren Stallörinpuistossa 18.-19.8.2023. Festivaalin lauantain artistikattausta täydentyy Ruotsin kärkinimillä, kun lavalle saapuvat legendaarinen Carola Häggkvist sekä kovassa nosteessa oleva tulokasartisti