VIP lipuista 80% loppuunmyyty!

Käsi ylös, jos sinut nähdään yleisössä Raasepori Festivalissa ensi viikolla!

VIP liput katoavat nyt hurjaa vauhtia lippukaupoista, tällä hetkellä 80 % VIP lipuista on jo loppuunmyyty. VIP lipuilla nautit festivalista, mutta myös festivalin virallisista jatkoista. Viralliset Raasepori Festivalin jatkot järjestetään Club 18:ssa. VIP lipuilla on jatkoille ilmainen sisäänpääsy! Ravintolassa pakollinen narikkamaksu kaikille asiakkaille.

Jos mielit nauttia Raasepori Festivalista VIP lipulla on syytä lähteä lippukaupoille viimeistään N- Y- T ! Lippukaupoille pääset tästä. 


Raasepori Festivalilla esiintyvät mm. The Sounds, Icona Pop, Molly Sanden, Apocalyptica, Arttu Wiskari ja The Rasmus. Koko ohjelman aikatauluineen löydät nettisivujemme ohjelmaosiosta, minne pääset täältä. 


Nähdään ensi viikolla Raasepori Festivalilla! 

Lue myös nämä

Aikataulut on julkaistu!

Raasepori Festivaalia vietetään tänä kesänä 16.-17.8.2024 Stallörsparkenissa Tammisaaressa. Festivaalin ohjelma ja aikataulu on nyt julkaistu. Lavalla nähdään seuraavat huippuartistit: Tomas Ledin (SE), Benjamin Ingrosso (SE),

Raasepori Festival julkaisee kahdeksan uutta artistia

Raasepori Festivalia juhlitaan 16.-17.8. Stallörinpuistossa Tammisaaressa. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelmisto täydentyy nyt kahdeksalla artistilla – mukana ovat muun muassa ruotsalaistähdet Albin Lee Meldau ja Danny Saucedo.