VIP lipuista 80% loppuunmyyty!

Käsi ylös, jos sinut nähdään yleisössä Raasepori Festivalissa ensi viikolla!

VIP liput katoavat nyt hurjaa vauhtia lippukaupoista, tällä hetkellä 80 % VIP lipuista on jo loppuunmyyty. VIP lipuilla nautit festivalista, mutta myös festivalin virallisista jatkoista. Viralliset Raasepori Festivalin jatkot järjestetään Club 18:ssa. VIP lipuilla on jatkoille ilmainen sisäänpääsy! Ravintolassa pakollinen narikkamaksu kaikille asiakkaille.

Jos mielit nauttia Raasepori Festivalista VIP lipulla on syytä lähteä lippukaupoille viimeistään N- Y- T ! Lippukaupoille pääset tästä. 


Raasepori Festivalilla esiintyvät mm. The Sounds, Icona Pop, Molly Sanden, Apocalyptica, Arttu Wiskari ja The Rasmus. Koko ohjelman aikatauluineen löydät nettisivujemme ohjelmaosiosta, minne pääset täältä. 


Nähdään ensi viikolla Raasepori Festivalilla! 

Lue myös nämä

Etsimme yhdistyksiä mukaan tapahtuman toteutukseen!

Kaipaako seuranne rahaa kisamatkoja, virkistyspäiviä ja muuta mukavaa varten? Etsimme nyt seuroja mukaan toimintaamme festariviikolle. Työtehtäviä on runsaasti erilaisten tehtävien parissa kuten aluerakennus- ja purku, siivous,

Supertähdet Carola Häggkvist ja SVEA Raasepori Festivaliin

Raasepori Festival järjestetään tulevana kesänä Tammisaaren Stallörinpuistossa 18.-19.8.2023. Festivaalin lauantain artistikattausta täydentyy Ruotsin kärkinimillä, kun lavalle saapuvat legendaarinen Carola Häggkvist sekä kovassa nosteessa oleva tulokasartisti