Dryck & mat

dryck

Festivalområdet har ett brett utbud av viner, öl och trendiga drinkar från proffs inom området. Du kan smaka på både inhemska och utländska smaker!

Öl, vin eller en sommarfestivaldrink – valet är ditt!

 Mer information om dryckesalternativer kommer att publiceras senare.


mat

Festivalens matvärld finns på evenemangsområdet och där hittar man smaker runt om i världen!

Olika dieter tas i beaktande och vi hoppas kunna erbjuda någonting för alla. VIP -biljetten innehåller en högklassig VIP-matservering på området.

Mer information om matalternativer kommer att publiceras senare.

Burger Village

Burger Village har kombinerat ett av de bästa bagerierna, en av de bästa köttproducenterna och en toppkock som lärde Burger Village att skapa hamburgares magi!

Förutom hamburgare är Burger Village känt för sina legendariska Om Dirty Fries French, det är därför kunderna kommer tillbaka
igen och igen!

HAAPASALON HATSAPURI

Georgisk snabbmat

Skådespelaren Ville Haapasalo grundade Haapasalo i Hatsapuri Puumala 2020. På grund av sin stora popularitet har Hatsapuri expanderat till att vara mobil och besöker nu Raseborg på Raseborgsfestivalen!

Det finns också veganska och växtbaserade versioner av Hatsapuri.

RULLIS

En kvick nyhets glass Roll, eller rullglass, görs i en kallfryst panna medan kunden väntar.

Hallonsmakerna på Raseborgsfestivalen är jordgubb, oreo och kiwipeppar!

K. ACHI

Sushi & noodle bar

Hietasaarenkatu 18, Vaasa

Raseborg Festival VIP-MENY

VIP -gästerna får njuta en högklassig matservering på VIP-området kl. 16-20

FREDAG
Grönsallad & citronvinegrette (VEG, G)
Somrig jordgubbssallad med salladsost (L, G)
Potatissallad med ärtpesto (VEG, G)
Skagen (M, G) & gurka (VEG, G)
Skärgårdslimpa (M) & vispat smör (L, G)

Grillad broiler & mörk rödvinssås (M, G)
Inre filé av gris & gräddsås med senap (L, G)
För veganer: kvinoa-grönkålstickor & chimichurrimajonnäs (VEG, G)
Rostade rosmarinpotatisar (VEG, G)
Rostat broccoli och blomkål (VEG, G)

Morotskaka (L)
Petit-chou med grädde
Äpple- och vattenmelonsskivor (VEG, G)
Kaffe & te

LÖRDAG
Grönsallad & citronvinegrette (VEG, G)
Somrig jordgubbssallad med salladsost (L, G)
Potatissallad med ärtpesto (VEG, G)
Skagen (M, G) & gurka (VEG, G)
Skärgårdslimpa (M) & vispat smör (L, G)

Rostbiff & mörk rödvinssås (M, G)
Rödbeta-ärtbiffar & chimichurrimajonnäs (VEG, G)
Rostade rosmarinpotatisar (VEG, G)
Rostat broccoli och blomkål (VEG, G)

Chokladbakelse (L, G)
Macarons
Äpple & vattenmelonsskivor (VEG, G)
Kaffe & te

FÖRRÄTT
Grönsallad
Räksallad
Tzatsiki
Coleslaw
Kycklingceasar
Rökt lax sallad
Rostbiff pasta sallad

 

HUVUDRÄTT
Tryffelimarinerad gris med timjansås
Vitlökspotatis
Chili-kokosbroiler
Pilaf ris
Grönsaksgryta

Serveras även bröd och pålägg

 

EFTERRÄTT
Jordgubb – hallonkvarg
Chokladmousse