KESÄN RAIKKAIN LIPPUETU ON TÄÄLLÄ! -25% KAIKISTA LIPUISTA 9.6. ASTI!

Kesän raikkain lippuetu on täällä! Se on kesä nyt ja kesään kuuluu tietenkin festarit. Kesän kunniaksi kaikki liput kampanjahintaan! -25% kaikista lipuista 9.6. asti. Stallörinpuisto täyttyy pian iloisesta festivaalitunnelmasta, kun Raasepori festival kerää yhteen musiikkimaailman kirkkaimmat tähdet.  Lavalla tullaan näkemään muun muassa Benjamin Ingrosso, Albin Lee Meldau, Danny Saucedo ja Tomas Ledin. Tarjous on voimassa vielä tämän viikonlopun!

Raasepori Festivalin kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Lippu.fi-palvelun lisäksi myös Netticket.fi-palvelussa. 

TAPAHTUMATYÖNTEKIJÄKSI RAASEPORI FESTIVAALILLE?

Tapahtumatyöntekijöille töitä on tarjolla ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana, kuin tapahtuman jälkeenkin. Työtehtäviä on runsaasti erilaisten tehtävien parissa kuten esimerkiksi aluerakennus- ja purku, siivous, narikka, lipunvaihto sekä anniskelun avustavat tehtävät. 

Mikäli työskentely jossakin tapahtumassamme herätti mielenkiintonne, olettehan meihin yhteydessä talkoolaiset@nordiclive.fi. Otsikoi viestisi ”Tapahtumatyöntekijäksi 2024 ja tapahtuman nimi”, josta seuranne/yhdistyksenne on kiinnostunut. Kerrothan viestissä mikä tai mitkä tehtävät kiinnostavat teitä, sekä milloin olisitte käytettävissä ja kuinka monta henkilöä teiltä olisi mahdollisesti tulossa.

Lue myös nämä

Raasepori Festival julkaisee kahdeksan uutta artistia

Raasepori Festivalia juhlitaan 16.-17.8. Stallörinpuistossa Tammisaaressa. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelmisto täydentyy nyt kahdeksalla artistilla – mukana ovat muun muassa ruotsalaistähdet Albin Lee Meldau ja Danny Saucedo.