SOMMARENS FRÄSCHASTE BILJETTERBJUDANDE ÄR HÄR! -25% PÅ ALLA BILJETTER FRAM TILL 9.6!

 

Sommarens fräschaste biljetterbjudande är här! Nu är det sommar och till sommaren hör naturligtvis ränder och festivaler ihop. För sommarens skull erbjuder Original Long Drink -25% på biljetter tills 9.6!

Snart fylls Stallörsparken av glad festivalstämning, då Raseborg samlar ihop musikvärldens lysande stjärnor. På scenen kommer artister som bland annat Benjamin Ingrosso, Albin Lee Meldau, Danny Saucedo och Tomas Ledin uppträda.

Erbjudandet är i kraft ännu detta veckoslut!

 

INTRESSERAD AV ATT ARBETA PÅ RASEBORG FESTIVAL?

Arbetsuppgifter finns tillgängliga både före och under festivalen såväl som efteråt. Det finns mycket olika uppgifter att arbeta med under festivalen, så som att bygga på området och riva ner bygget, hjälpa till i knaggen, biljettväxling samt att hjälpa till med alkoholserveringen. 


Ifall ni är intresserade av att arbeta på något av våra evenemang, ta och kontakta talkoolaiset@nordcilive.fi. Sätt som rubrik “Evenemangsarbete 2024 festivalens namn”, enligt vilken festival er förening/ert klubb är intresserad av att arbeta på. Berätta gärna i meddelandet, vilka uppgifter som intresserar er och när som ni kunde vara med och hjälpa. Nämn också hur många av er som möjligtvis är på väg.

Läs även detta