Raseborg Festival publicerar åtta nya artister

Raseborg Festival firas 16-17.8. i Stallörsparken i Ekenäs. Programmet till evenemanget kompletteras nu med åtta artister – med i programmet är bland annat stjärnartisterna Albin Lee Meldau och Danny Saucedo från Sverige. Alla biljettyperna är till salu och det finns bara begränsat med biljetter. Evenemangets arrangör meddelar även att alla skulder från 2023 har betalats till Raseborg stad.

Raseborg Festivalens program kompletteras med svenska och finska artister

Toppartister från Sverige kommer med i Raseborg Festivalens program när den mycket populära Albin Lee Meldau och popstjärnan Danny Saucedo som var även med i Melodifestivalens final i vår kommer till Ekenäs. Albin Lee Meldau har sålt slut flera turnéer i Sverige och ska även åka på en stor arenaturné i Sverige nästa höst.

På evenemanget spelar även den svenska Patrik Isaksson tillsammans med Frida Andersson som har vuxit upp i Ekenäs, Mia Hafrén som är känd från en a cappella grupp, den energiska Michael Monroe och Crimson Peak som är grundad i Karis. Festivalpubliken kommer även att underhållas av den älskade duon Sås & Kopp (Vuxenversionen) och coverbandet Superban ft. Mikko Sipola & Ben Granfelt. Evenemanget har redan tidigare publicerat fredagens huvudartist Tomas Ledin och lördagens huvudartist Benjamin Ingrosso och Melissa Horn.

DAGSPROGRAM

Fredag 16.8.2024

Tomas Ledin (SE)

Albin Lee Meldau (SE)

Patrik Isaksson ft. Frida Andersson

Mia Hafrén

Sås & Kopp (Vuxenversionen)

Lördag 17.8.2024

Benjamin Ingrosso (SE)

Melissa Horn (SE)

Danny Saucedo (SE)

Michael Monroe

Crimson Peak

Superban ft. Mikko Sipola & Ben Granfelt

Den förnyade Raseborg Festivalen firas redan för femte gången

Stallörsparken i Ekenäs fylls återigen av festivalfirare 16-17.8. när kunderna får njuta av bra musik, dryck och mat på Raseborg Festival. Evenemanget arrangeras för femte gången nästa sommar och andra gången i Ekenäs. Stallörsparken erbjuder en fantastisk och unik miljö vid parken och havet. I år är målet att locka över 10 000 besökare till evenemanget under två festivaldagar.

Alla biljettyperna till evenemanget är till salu och det finns bara ett begränsat antal med biljetter. Hela evenemangsområdet fungerar som ett utskänkningsområde och har en åldersgräns på 18 år. Till alla VIP-biljetter ingår en högklassig matservering på VIP-området.

BILJETTER

2 dagar 169,90 €

2 dagar VIP 259,90 €

 

1 dag 99,90 €

1 dag VIP 159,90 €

 

Läs även detta