Raasepori Festival julkaisee kahdeksan uutta artistia

Raasepori Festivalia juhlitaan 16.-17.8. Stallörinpuistossa Tammisaaressa. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelmisto täydentyy nyt kahdeksalla artistilla – mukana ovat muun muassa ruotsalaistähdet Albin Lee Meldau ja Danny Saucedo. Tapahtuman kaikki lipputyypit ovat myynnissä ja lippuja on saatavilla vain rajattu erä. Tapahtuman järjestäjä ilmoittaa myös, että kaikki velat vuodelta 2023 on maksettu Raaseporin kaupungille.

Raasepori Festivalin ohjelmisto täydentyy ruotsalaisilla ja suomalaisilla artisteilla

Raasepori Festivalin ohjelmisto täydentyy ruotsalaisilla huippuartisteilla, kun suuren suosion kerännyt Albin Lee Meldau ja Ruotsin Melodifestivalenin finaalissa tänä keväänä nähty poptähti Danny Saucedo saapuvat Tammisaareen. Albin Lee Meldau on myynyt loppuun Ruotsin kiertueitaan ja onkin lähdössä jälleen tulevana syksynä suurelle stadionkiertueelle Ruotsissa.

Tapahtumassa nähdään myös ruotsalainen Patrik Isaksson yhdessä Tammisaaressa kasvaneen Frida Anderssonin kanssa, a cappella yhtyeen jäsenenä tunnettu Mia Hafrén, energinen live-esiintyjä Michael Monroe ja Karjaalla perustettu Crimson Peak. Festivaaliyleisöä viihdyttävät lisäksi kaikkien rakastama duo Sås & Kopp (Vuxenversionen) ja covereita soittavat Superban ft. Mikko Sipola & Ben Granfelt. Tapahtumaan on jo aiemmin julkaistu perjantain pääesiintyjä Tomas Ledin ja lauantain pääesiintyjä Benjamin Ingrosso, sekä Melissa Horn.

 

Päiväkohtainen ohjelmisto

Perjantai 16.8.

Tomas Ledin (SE)

Albin Lee Meldau (SE)

Patrik Isaksson ft. Frida Andersson

Mia Hafrén

Sås & Kopp (Vuxenversionen)

 

Lauantai 17.8.

Benjamin Ingrosso (SE)

Melissa Horn (SE)

Danny Saucedo (SE)

Michael Monroe

Crimson Peak

Superban ft. Mikko Sipola & Ben Granfelt

Uudistunutta Raasepori Festivalia juhlitaan kesällä jo viidettä kertaa

Tammisaaren Stallörinpuisto täyttyy jälleen festivaalijuhlijoista 16.-17.8. kun Raasepori Festivalilla päästään nauttimaan hyvästä musiikista, juomasta ja ruuasta. Raasepori Festival järjestetään ensi kesänä viidennen kerran ja toisen kerran Tammisaaressa. Stallörinpuisto tarjoaa tapahtumalle upean ja ainutlaatuisen miljöön puisto- ja rantamaisemissa. Tänä vuonna kävijämääräksi tavoitellaan yli 10 000 kävijää yhteensä kahden festivaalipäivän aikana.

Tapahtuman kaikki lipputyypit ovat myynnissä ja lippuja on saatavilla rajattu erä. Koko tapahtuma-alue on K18 ja yhtenäistä anniskelualuetta. Kaikkiin VIP-lippuihin kuuluu laadukas ruokailu tapahtuman VIP-alueella.

 

Lipputarjous 

Kaikki lipputyypit -15% ti 30.4. klo 23:59 asti!

Liput:

2 päivää 169,90 €

2 päivää VIP 259,90 €

 

1 päivä 99,90 €

1 päivä VIP 159,90 €

 

Lue myös nämä