Raasepori Festival julkaisee ensi kesän yhden pääesiintyjän!

Raasepori Festivalin ajankohta on vahvistettu ja festivaali järjestetään jälleen ensi vuonna elokuussa 16.-17.8.2024. Festivaali järjestetään Tammisaaren kauniissa Stallörinpuistossa viime vuoden tapaan. Kaksikielinen festivaali julkaisee nyt ohjelmiston ensimmäisen pääesiintyjätason artistin. Raasepori Festivalin perjantain 16.8.2024 pääesiintyjäksi on kiinnitetty legendaarinen Tomas Ledin ja festivaalia tulee lisäksi tähdittämään monet muut huippuartistit, jotka julkaistaan lähiaikoina. Myös lauantain 17.8.2024 pääesiintyjä julkaistaan lähiaikoina.

Pääesiintyjänä perjantaina 16.8. ruotsalaislegenda Tomas Ledin

Raasepori Festival tuo naapurimaan kovimpia tähtiartisteja Tammisaareen ensi kesänä. Yhtenä pääesiintyjänä nähdään ruotsalaislegenda Tomas Ledin, joka yhdistetään vahvasti varsinkin ruotsalaiseen kesään “Sommaren är kort” -hittikappaleensa kautta. Tomas Ledin on myös aikaisemmin ihastuttanut Tammisaaren Stallörinpuistossa En Nådens Sommarkväll – kaikki klassikkohitit -kesäkiertueellaan vuonna 2022, jolloin tapahtuma oli loppuunmyyty.

 

Raasepori Festival jälleen Tammisaaren Stallörinpuistossa

Raasepori Festival järjestetään jälleen kauniissa maisemissa Tammisaaren Stallörinpuistossa. Viime kesänä tapahtuma keräsi alueelle jopa 13 000 kävijää ja osa perjantain lipputyypeistä olikin loppuunmyytyjä. Kaksikielisenä järjestettävä tapahtuma on saanut paljon kiitosta ja festivaalia kehitetään jatkuvasti asiakaspalautteiden avulla. Myös ensi kesän festivaalin odotetaan olevan kävijämenestys.Liput myyntiin tiistaina 5.12.

Tapahtuman lipunmyynti alkaa tiistaina 5.12. kl 11.00. Myyntiin tulee myös todella rajattu määrä kahden päivän normaali- ja VIP Early Bird -kampanjalippuja. Kaikki VIP-liput sisältävät laadukkaan VIP-ruokailun tapahtuma-alueella.

Kahden päivän liput:

Kahden päivän normaali Early Bird pääsylippu: 139,90 € (normaalihinta 169,90€)

Kahden päivän Early Bird VIP -pääsylippu: 219,90 € (normaalihinta 259,90€)

 

Yhden päivän liput:

Perjantain tai lauantain normaali lippu: 99.90€

Perjantain tai lauantain VIP-lippu (sis. ruoka) : 159,90€Lue myös nämä

Raasepori Festival julkaisee kahdeksan uutta artistia

Raasepori Festivalia juhlitaan 16.-17.8. Stallörinpuistossa Tammisaaressa. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelmisto täydentyy nyt kahdeksalla artistilla – mukana ovat muun muassa ruotsalaistähdet Albin Lee Meldau ja Danny Saucedo.