Raasepori Festivalille uusi järjestäjä

Raaseporin Festivaali on saanut alkunsa vuonna 2019, tavoitteena luoda Raaseporille vahvempaa sijaa Suomen festivaalikentällä. Tapahtuman alkuperäisenä perustajana ja omistajana on ollut tapahtuma-alan yritys Loud n Live. Tänä kesänä 2022 tapahtuman omistaa ja järjestää ensi kertaa Nordic Live Production, jonka omistuksessa on Raasepori Festivalin lisäksi jopa 6 muuta tunnettua festivaalia. Nordic Live Productions tuottaa mm. Seinäjoella järjestettävän Solar Sound Festivalin, Kokkolan Viinijuhlat, Vaasa Festivalin, Hanko Sommarfestin sekä Turussa järjestettävän Aura Festin.

Raaseporin kaupungilla on pitkä musiikkihistoria, ja elävä musiikki on aina ollut lähellä paikallisten sydäntä. Raaseporissa on kautta aikojen järjestetty suuria pop- ja rock-konsertteja, klubikeikkoja, pienempiä musikaaleja sekä klassisia esityksiä. Nämä kaikki ovat olleet tärkeä osa kaupunkia ja haluamme jatkaa ja kunnioittaa tätä upeaa kaupunkiperinnettä.

Nordic Live Productions haluaakin toivottaa jokaisen raaseporilaisen tervetulleeksi kokemaan uudistunut Raasepori Festival tänä kesänä 2022. Festivaali on täysin kaksikielinen ja siksi lavalla nähdäänkin niin suomalaisia, ruotsalaisia ​​kuin myös ulkomaisia ​​artisteja. Monipuolisemman ohjelmiston lisäksi myös festivaalialue tulee kokemaan suuria uudistuksia. Festivaalialueella on muun muassa tarjolla entistä laajempi valikoima ruokia ja juomia paikallisilta sekä muilta kotimaisilta toimijoilta. Alueen viihtyvyyteen tullaan myös panostamaan täysin uudella tavalla. Pidämme tärkeänä tuoda tapahtumalla ilmi Raaseporin kaupungin mahtava luonne yhdessä paikallisten yritysten kanssa.

 

 

 

Lue myös nämä

Raasepori Festival julkaisee kahdeksan uutta artistia

Raasepori Festivalia juhlitaan 16.-17.8. Stallörinpuistossa Tammisaaressa. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelmisto täydentyy nyt kahdeksalla artistilla – mukana ovat muun muassa ruotsalaistähdet Albin Lee Meldau ja Danny Saucedo.