Raasepori Festivalille uusi järjestäjä

Raaseporin Festivaali on saanut alkunsa vuonna 2019, tavoitteena luoda Raaseporille vahvempaa sijaa Suomen festivaalikentällä. Tapahtuman alkuperäisenä perustajana ja omistajana on ollut tapahtuma-alan yritys Loud n Live. Tänä kesänä 2022 tapahtuman omistaa ja järjestää ensi kertaa Nordic Live Production, jonka omistuksessa on Raasepori Festivalin lisäksi jopa 6 muuta tunnettua festivaalia. Nordic Live Productions tuottaa mm. Seinäjoella järjestettävän Solar Sound Festivalin, Kokkolan Viinijuhlat, Vaasa Festivalin, Hanko Sommarfestin sekä Turussa järjestettävän Aura Festin.

Raaseporin kaupungilla on pitkä musiikkihistoria, ja elävä musiikki on aina ollut lähellä paikallisten sydäntä. Raaseporissa on kautta aikojen järjestetty suuria pop- ja rock-konsertteja, klubikeikkoja, pienempiä musikaaleja sekä klassisia esityksiä. Nämä kaikki ovat olleet tärkeä osa kaupunkia ja haluamme jatkaa ja kunnioittaa tätä upeaa kaupunkiperinnettä.

Nordic Live Productions haluaakin toivottaa jokaisen raaseporilaisen tervetulleeksi kokemaan uudistunut Raasepori Festival tänä kesänä 2022. Festivaali on täysin kaksikielinen ja siksi lavalla nähdäänkin niin suomalaisia, ruotsalaisia ​​kuin myös ulkomaisia ​​artisteja. Monipuolisemman ohjelmiston lisäksi myös festivaalialue tulee kokemaan suuria uudistuksia. Festivaalialueella on muun muassa tarjolla entistä laajempi valikoima ruokia ja juomia paikallisilta sekä muilta kotimaisilta toimijoilta. Alueen viihtyvyyteen tullaan myös panostamaan täysin uudella tavalla. Pidämme tärkeänä tuoda tapahtumalla ilmi Raaseporin kaupungin mahtava luonne yhdessä paikallisten yritysten kanssa.

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter

Lue myös nämä

Kaikki lipputyypit nyt myynnissä!

Festivaalin odotettu päiväkohtaisten lippujen myynti on myös käynnistynyt! Kaikki lipputyypit ovat saatavilla nyt 10 euron alennuksella myynnissä sunnuntaille 13.3.2022 saakka, tai niin kauan kuin lippuja

Kesän 2022 ensimmäiset artistijulkaisut ovat täällä

Raasepori Festival tekee näyttävän paluun Karjaalle uuden omistajan kera! Uudistunut festivaali vietetään kaksipäiväisenä tapahtumana Karjaalla Bulevardin Puistossa 1.-2.7.2022. Luvassa on festivaali aikuiseen makuun – upea