Raseborg Festival får ny ägare 27.1.2022

Raseborg Festival ordnades för första gången 2019 i hopp om att ännu starkare placera Raseborg på festivalkartan. Festivalens ursprungliga grundare var eventbolaget Loud´n Live som ordnade festivalen tre somrar i rad. Idag ägs och arrangeras festivalen av Nordic Live Productions Oy som också ligger bakom festivaler såsom Solar Sound Festival i Seinäjoki, Kokkolan Viinijuhlat i Karleby, Vaasa Festival, Hanko Sommarfest samt Aura Fest i Åbo.

Raseborg har en lång musikhistoria, och live musik har oftast funnits nära till hands. Allt från stora Pop/Rock konserter, klubbgigs, mindre musikaler och shower aklassiska till konserter har ordnats och varit en viktig del för staden och detta vill vi att skall fortsätta.

Nordic Live Productions vill hälsa alla Raseborgare varmt välkomna till en förnyad musikfestival denna sommar! . Festivalen är helt tvåspråkig och vi kommer få se både finska, och svenska artister stå på scenen. Utöver ett mångsidigt artistutbud kommer vi så se ett stort lyft på festivalområdet. Vi kommer ha ett mångsidigt utbud av mat och drycker från både finländska och lokala aktörer samt stor fokus på trivseln. Vi vill skapa ett evenemang tillsammans med lokala företags som staden kan vara stolt över.

Läs även detta