Raasepori Festivalin ohjelman kruunaavat paikalliset artistit – aikataulut julkaistu

Kaksikielinen Raasepori Festival järjestetään tänä kesänä 18.-19.8.2023 Tammisaaren Stallörinpuistossa. Tapahtuman ohjelmisto täydentyy paikallisilla artisteilla; Alan Parry, Bo i Billnäs Orkester, Guitar Slingers sekä Nicke B feat. Hurja Piruetti. Samalla koko ohjelmisto on valmis ja molempien tapahtumapäivien aikataulut julkaistu. Kaikki perjantain lipputyypit ovat jo loppuunmyytyjä, ja pääesiintyjä Gyllene Tiderin johdolla festivaalia ennakoidaan kokonaan loppuunmyydyksi.

Lavan täydeltä paikallisia tähtiä – Guitar Slingers, Bo i Billnäs Orkester…

Raasepori Festivalin lavalla nähdään maailmantähtien lisäksi useita paikallisesti tunnettuja artisteja. Mukana ovat mm. Alan Parry & Mikko Sipola Duo, Bo i Billnäs Orkester, Guitar Slingers sekä Nicke B feat. Hurja Piruetti.

Alan Parry on Tammisaaressa asuva englantilainen basisti ja Mikko Sipola on suomalainen laulaja ja muusikko, joka voitti The Voice of Finlandin vuonna 2012. Bo in Billnäs Orkester soittaa cover-versioita ruotsalaisen Bo Kaspers Orkesterin hiteistä. Tammisaaresta kotoisin olevan laulaja Nicke B:n (Björkqvist) kappaleet ”Bensinstationen” ja ”Mammas pojkar” ovat olleet Yle Vegan listakärkiä. Hänen kanssaan lavalla nähdään tanssiryhmä Hurja Piruetti sekä muutama yllätysesiintyjä. 

Jore Marjarannan ja Ben Granfeltin luotsaama Guitar Slingers on jo 1990-luvulta lähtien kuulunut Suomen suosituimpiin partyrock-yhtyeisiin. Yhtye julkaisi hiljattain kaksi kappaletta tulevalta Jimmy Westerlundin tuottamalta LP:ltä; “Freedom day” ja “Amanda”.

Mukana eläviä legendoja – Gyllene Tider, Bonnie Tyler, Carola… 

Raasepori Festival tarjoaa myös muita suuria nimiä, kuten legendaarinen ruotsalaistähti Carola, nouseva ruotsalainen poptähti SVEA, brittiläinen rocklegenda Bonnie Tyler, ruotsalainen laulukuningatar Sanna Nielsen, Pohjanmaan ylpeys KAJ, suomalainen rockbändi One Desire sekä tietysti pääesiintyjä Gyllene Tider.

Janne Grönroos jatkaa Raasepori Festivalin juontajana

Janne Grönroos on jo pitkään ollut merkittävä mediapersoona, ja toiminut useiden vuosien ajan Radio X3M:n juontajana. Hän on ehtinyt työskennellä Aftonbladet TV:ssä Ruotsissa, vetänyt oman Talk Show ”Succékväll med Janne Grönroos” ja nykyään toimii myös suositun ”Efter Nio” -ohjelman juontajana.

”Odotamme festivaalia innolla ja tuntuu, että olemme onnistuneet erityisen hyvin ohjelman kanssa. Tuntuu myös hyvältä saada tänä vuonna entistä enemmän paikallista yhteyttä ja nähdä paikallisia artisteja festivaalin lavalla”, sanoo vastaava tuottaja Matias Rosström.

 

Raasepori Festivalin koko ohjelma ja aikataulu 

ovat nyt julkaistu

Perjantai 18.8.

16.00 Alan Parry & Mikko Sipola Duo

17.00 Guitar Slingers

18.15 KAJ

19.30 Sanna Nielsen (SE)

21.15 Gyllene TiderLa 19.8.

15.00 Bo i Billnäs Orkester

16.00 Nicke B feat. Hurja Piruetti

17.30 Carola Häggkvist (SE)

19.30 SVEA (SE)

21.00 Bonnie Tyler (UK)

23.00 One Desire

LIPUT LIIKKUVAT NYT!

Raasepori Festivalin kaikki liput ovat myynnissä Lippu.fi-palvelussa. Julkaisun kunniaksi kaikista lauantain lipuista -10€ alennus sunnuntaihin 28.5. klo 23.59 asti. Tapahtuma on kokonaisuudessaan K18 ja koko festivaalialue on anniskelualuetta.

Lue myös nämä

Raasepori Festival julkaisee kahdeksan uutta artistia

Raasepori Festivalia juhlitaan 16.-17.8. Stallörinpuistossa Tammisaaressa. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelmisto täydentyy nyt kahdeksalla artistilla – mukana ovat muun muassa ruotsalaistähdet Albin Lee Meldau ja Danny Saucedo.