Tack till alla besökare på Raseborg Festival – vi ses igen sommaren 2024!

Raseborg Festival ordnades 18-19.8.2023 för första gången på ett nytt evenemangsområde i vackra Stallörsparken i Ekenäs. Festivalen samlade 13 000 firare till Ekenäs under veckoslutet – tack till alla besökare! På festivalscenen såg vi både utländska, finska och svenska stjärnor. En av fredagens mest efterlängtade programpunkt var huvudartisten Gyllene Tider, som återvände till Finland efter en 40 år lång paus. Lördagens program toppades av det brittiska 1974 Abba Tribute -bandet. Raseborg Festival ordnas igen sommaren 2024! Evenemangets tidpunkt och program publiceras senare.

Totalt 11 stjärnartister intog Raseborg Festivals scen under veckoslutet

Den tvåspråkiga festivalen bjöd på ett otroligt artistutbud med utländska, svenska och finska stjärnor. På fredag fick vi se svenska toppartister, såsom festivalens huvudartist Gyllene Tider samt Sanna Nielsen som även har representerat Sverige i Eurovision. Förutom de svenska stjärnorna underhölls publiken också av de inhemska artisterna Guitar Slingers, KAJ och Alan Parry & Mikko Sipola Duo.

 

På lördag skapade brittiska legenden Bonnie Tyler och lokala artisterna Bo i Billnäs Orkester och Nicke B feat. Hurja Piruetti stämning i sommarkvällen i Ekenäs. Vi fick gäster från grannlandet även under andra dagen av festivalen när Carola och SVEA intog scenen. Tvådagars festivalen nådde sin höjdpunkt med brittiska bandets 1974 Abba Tribute spektakel, som vi aldrig tidigare upplevt i Ekenäs.

Läs även detta

Tidtabell har nu publicerats!

Raseborg Festival firas i sommar 16.-17.8.2024 i Stallörsparken i Ekenäs. Festivalens program och tidtabell är nu publicerade. På scenen kommer vi att se följade toppartister: